contr1

Renato Usatâi prezintă documente! PLDM ar fi plătit o companie americană cu banii BEM

Liderul partidului Nostru Renato Usatâi a prezentat astăzi un set de documente, care potrivit lui, ar demonstra că PLDM și liderul formațiunii Vlad Filat ar fi plătit, printr-o schemă complicată ce presupune nouă companii intermediare, circa două milioane de dolari unei companii americane pentru serviciile de PR, scrie moldova.org.

Astfel, potrivit lui Usatâi, în schemă ar fi fost implicate și firme ale rudelor lui Vlad Filat, prin care banii achitați de PLDM ajungeau pe conturile unui off-shore, care la rândul său ar achita serviciile companiei americane Greenberg Quinlan Rosner Research (GQRR), care s-a ocupat de PR-ul PLDM.

Ba mai mult, politicianul afirmă că banii cu care s-ar fi răsplătit PLDM ar fi făcut parte din banii furați de la Banca de Economii. Renato Usatâi a mai spus că PLDM ar fi prezentat la CEC un contract încheiat oficial cu Greenberg Quinlan Rosner Research, în realitate mai existând unul încheiat de formațiune cu compania off-shore prin care s-ar fi făcut tranzacțiile ilegale.

contr1 contr3 contr5 contr6 schem2 scr1 scr2 scr3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *