Luni, 18 Decembrie 2017 | Login
Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /hermes/bosnaweb20a/b2716/ipg.plusfmmd/contracoruptiei/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264
"Guvernarea nu va ceda fără război"

"Guvernarea nu va ceda fără război" Recomandat

Guvernarea nu va ceda puterea fără război şi vărsare de sânge, iar acţiunile militare ar putea dura cel puţin o jumătate de an, în cazul unor manifestaţii cu caracter revoluţionar. Asta a declarat deputatul din partea Partidului Democrat Nicolai Dudoglo, în cadrul unei întrevederi cu reprezentanţii PD din Comrat. Pe de altă parte, membrii Consiliului Marii Adunări Naţionale spun că vor continua să protesteze paşnic şi nu vor admite ca situaţia să scape de sub control. 

Nicolai Dudoglo a făcut aceste declaraţii în cadrul unei reuniuni a reprezentanţilor organizaţiei teritoriale Comrat a Partidului Democrat, care a avut loc zilele trecute în autonomia găgăuză. Este o sfidare a protestatarilor care au ieşit în stradă să-şi revendice drepturile, afirmă unii analişti politici.

Reprezentanţii Consiliului Marii Adunări Naţionale susţin că vor face tot posibilul ca derapajele să nu aibă loc şi insistă pe ideea de schimbare pe cale paşnică. La cadrul aceleiaşi întruniri de la Comrat, Nicolai Dudoglo a menţionat că Moscova ar fi sprijinit candidatura lui Vladimir Plahotniuc pentru funcţia de prim-ministru, însă planurile Rusiei nu s-ar fi concretizat datorită opoziţiei României, Uniunii Europene şi Statelor Unite.

Vladimir Plahotniuc nu a răspuns la telefon pentru a beneficia de dreptul la replică, iar şefa Serviciului de Presă al PD, Irina Gâscă, a spus că nu comentează declaraţiile lui Nicolai Dudoglo.

000

Media

Abonează-te

Abonează-te ca să primești pe e-mail cele mai noi știri, interviuri și investigații