Luni, 18 Decembrie 2017 | Login
Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /hermes/bosnaweb20a/b2716/ipg.plusfmmd/contracoruptiei/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264
"Ca nişte mafioți adevărați!" Dumitru Crudu, despre protestul lui Dodon, Usatîi și Năstase la Moldova 1

"Ca nişte mafioți adevărați!" Dumitru Crudu, despre protestul lui Dodon, Usatîi și Năstase la Moldova 1 Recomandat

Dodon, Usatâi și Vasile Năstase și-au adus cu ei mii de susținători pentru a intra în direct la MOLDOVA 1, întrerupând o emisiune despre domnul Ion Ungureanu, unde acesta povestea despre marile adunări naționale din perioada sovietică, în urma cărora Moldova și-a câștigat independența și s-a debarasat de regimul comunist și socialist. Luându-i cuvântul din gură, criptocomuniștii Dodon și Usatâi, împreună cu Vasile Nastase, au forțat conducerea televiziunii să întrerupă emisiunea despre cel mai mare regizor de teatru din Republica Moldova, pentru a intra în direct. Comportându-se într-un stil mafiot, banditesc, antidemocratic. Total antidemocratic. Dictatorial și totalitar. Și de ce? Pentru a-i îndemna pe moldoveni să iasă în piață și să protesteze, în limbile rusă și română. Iată de ce au avut ei nevoie de Moldova 1, pentru a-i chema pe oameni să vină să protesteze.

Și tipii ăștia, care s-au purtat ca niște bandiți, cer alegeri anticipate? Ei, care-i spuneau directorului televiziunii pe cine să invite și pe cine nu. Ei care-i ordonau să le dea câte o oră de eter direct în fiecare zi.

E RUȘINOS. Infamant. Ca în codru.

Așa ceva nu am mai văzut niciodată.

Ca niște indivizi să ocupe televiziunea și să-și transmită mesajul. Pentru a-i chema pe oameni la revolte.

În stil mafiotic. Ca niște mafioți adevărați.

Mi s-a făcut rușine pentru țara în care trăiesc. Ăștia care zic că nu e democrație în Moldova, s-au purtat ca niște mafioți, întrerupând o emisiune și intrând în direct. Ei vor aduce democrație? Și ce democrație?

Dacă vor veni ei la putere, va începe teroarea, față de cei care au un alt punct de vedere. Față de unioniști, față de românii din Republica Moldova, față de toți care gândesc altfel decât ei, indiferent de naționalitate.

M-am îngrozit!

ASTA SEAMĂNĂ A LOVITURĂ DE STAT. Ăștia sunt în stare de orice?

Oare când se vor trezi oamenii care-i susțin și-și vor da seama că susțin niște mafioți?

Cel mai demn a fost Mircea Surdu. Cel care a încercat să demonsteze că regele e gol și e de paie și că în spatele tuturor lozincilor nu se ascunde nimic altceva decât setea de putere și de sânge.

Tipii ăștia sunt pe cale să captureze statul Republica Moldova. Mai rău decât ce au făcut azi la Moldova 1 nu se poate. Se răsteau la directorul televiziunii. Ridicau vocea. Își umflau mușchii. Mai ales Dodon. Încât, la un moment dat, am avut impresia că o să-l ia la bătaie pe Mircea și pe angajații televiziunii.

DOAMNE, DUMNEZEULE, oare ce ne-au pregătit Dodon, Usatâi și Năstase? O baie de sânge? Mi-e frică!

000

Abonează-te

Abonează-te ca să primești pe e-mail cele mai noi știri, interviuri și investigații