Luni, 18 Decembrie 2017 | Login
Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /hermes/bosnaweb20a/b2716/ipg.plusfmmd/contracoruptiei/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264
"Nu fac compromis cu conştiinţa!" Un consilier raional din Rezina a părăsit PLDM (DOC)

"Nu fac compromis cu conştiinţa!" Un consilier raional din Rezina a părăsit PLDM (DOC) Recomandat

Consilierul raional din Rezina Mihai Mîrzenco a părăsit rândurile Partidului Liberal Democrat din Moldova.

"Este imposibil să mai rămân în acest partid pentru că aceasta ar înseamna să fac un compromis cu conştiinţa mea şi să trădez cu bună ştiinţă angajamentele făcute în faţa oamenilor", scrie consilierul într-o notă adresată locuitorilor din raionul Rezina.

"Cu ruşine şi cu mirare am asistat în această perioadă la deciziile şi declaraţiile pe care le-au susţinut liderii centrali ai PLDM. Mai întâi am văzut cum aceşti lideri au făcut front comun ca să-l apere pe liderul partidului, pentru ca mai apoi să facă tot posibilul pentru a prelungi criza politică. Această criză îi afectează în primul rând pe oamenii simpli, inclusiv pe cei care şi-au pus speranţele în PLDM", se spune în mesajul consilierului raional.

"Am decis să plec din PLDM. Din păcate, PLDM-ul de astăzi este un partid care trage Moldova în jos şi în sus", a scris consilierul raional dion Rezina Mihai Mârzenco.     

În continuare alesul local va activa ca independent. 

Citeşte şi: RUPTURĂ MASIVĂ în rândurile PLDM: Şase primari şi nouă consilieri din Criuleni părăsesc partidul

000

Abonează-te

Abonează-te ca să primești pe e-mail cele mai noi știri, interviuri și investigații