Vineri, 20 Ianuarie 2017 | Login
Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /hermes/bosnaweb20a/b2716/ipg.plusfmmd/contracoruptiei/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264
Automobilul ministrului MAI, riscă să rămână fără plăcuțe speciale

Automobilul ministrului MAI, riscă să rămână fără plăcuțe speciale Recomandat

Cabinetul de miniştri în exerciţiu a aprobat, în cadrul şedinţei de astăzi, modificarea Hotărârii Guvernului nr.1049 din 4 octombrie 2001 privind reglementarea atribuirii seriilor speciale de înmatriculare a mijloacelor de transport.

Modificarea prevede că, începând cu 1 iunie 2016, în Republica Moldova vor fi înmatriculate cu numere speciale din seria „MAI” doar mijloacele de transport ale subdiviziunilor care au competenţă nemijlocită de menţinerea ordinii publice şi securităţii statului, precum şi cele de protecţie a populaţiei, teritoriului şi mediului în cazul situaţiilor excepţionale.

Alte mijloace de transport antrenate în activităţi speciale de investigaţie, inclusiv cea de urmărire penală, nu vor mai fi înmatriculate cu numere din seria respectivă.

Executivul în exerciţiu a mai aprobat astăzi Planul calendaristic de pregătire a protecţiei civile şi Planul de completare cu audienţi a Centrului Republican de Instruire pentru anul viitor.

000

Abonează-te

Abonează-te ca să primești pe e-mail cele mai noi știri, interviuri și investigații