Duminică, 21 Ianuarie 2018 | Login
Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /hermes/bosnaweb20a/b2716/ipg.plusfmmd/contracoruptiei/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264
Filat și-a meritat soarta, pentru că a furat din buzunarele oamenilor

Filat și-a meritat soarta, pentru că a furat din buzunarele oamenilor Recomandat

Vlad Filat și-a meritat cu vârf și îndesat soarta și trebuie să înfunde pușcăria pentru tot răul pe care l-a făcut până acum oamenilor, iar Ilan Șor, cel datorită căruia a ajuns Filat să fie deferit justiției, și-a făcut datoria de cetățean, iar exemplul său ar trebui urmat și de alții, comentează blogerul Corneliu Gandrabur.

 

 

El însă menționează că unii, printre care colegi de partid și cei care ”au mâncat icre negre din urma lui”, încearcă să-l martirizeze pe Filat și să-l condamne pe Șor pentru că a spus adevărul. ”Șor a procedat probabil cel mai corect. I-a ajuns cuțitul la os și nu a mai vrut sa fie estorcat de Vlad Filat, iar soluția finală a fost denunțarea faptelor ilegale ale liderului PLDM. A fost un denunț responsabil, un exemplu bun pentru cei care au fost impuși sa “doneze” sume frumușele Împăratului Verde. Păcat că s-a găsit doar Șor cel mai curajos”, scrie Corneliu Gandrabur.

În schimb Filat, pentru toate escrocheriile pe care le-a făcut, pentru că a furat banii oamenilor trebuie să fie judecat și executat, susține bloggerul. ”Filat, escrocul, a primit mandatul de arest bine meritat, iar acest lucru’l pune pe banca celor supuși legii, nu orgoliului, traficului de influență și tot așa mai departe. Împăratul Verde a fost lăsat fără coroană pentru faptele sale corupte, motiv pentru care nu merită să fie canonizat, ba chiar nici mu merită să-i fie pronunțat numele în Biserică. A ajuns să fie o rușine a electoratului de dreapta, un om care a băgat mâinile în buzunarul cetățenilor, a fermierilor și oamenilor cinstiți. Pentru asta trebuie să fie judecat și executat, nu martirizat!”, accentuează Gandrabur.

El menționează că din acești bani puteau fi construite câteva spitale raionale și chiar mai mult și menționează că cei 250 de milioane de dolari despre care a vorbit Șor nu sunt toți banii cu care s-a căpătuit sau urmau să fie estorcați de Filat și pe viitor. ”Filat a ajuns să tragă ce a făcut și altora. El a estorcat bani, iar acum toți vor estorca satisfacție că este închis și vor răsufla mai ușor, deoarece căpetenia hoției și corupților a fost întemnițată. Așteptăm încă 30 de zile pentru Filat. Merită să rămână la răcoare”, punctează Corneliu Gandrabur.

000

Abonează-te

Abonează-te ca să primești pe e-mail cele mai noi știri, interviuri și investigații