Luni, 18 Decembrie 2017 | Login
Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /hermes/bosnaweb20a/b2716/ipg.plusfmmd/contracoruptiei/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264
Șalaru despre „lupta” lui Ghimpu cu Dodon: „A scos sabia și a spus o poezie”

Șalaru despre „lupta” lui Ghimpu cu Dodon: „A scos sabia și a spus o poezie” Recomandat

Mihai Ghimpu l-ar fi ajutat pe Igor Dodon să ajungă președinte. Declarația aparține fostului ministru al Apărării, Anatol Șalaru, și a fost făcută în cadrul unei emisiuni la un post de televiziune.

Șalaru consideră că dacă liderul liberalilor se implica în campania electorală mai activ, situația ar fi fost alta, însă acesta ar fi sperat că, după ce va câștiga Dodon, el își va obține poziția pierdută în partid și în rândul alegătorilor.

Șalaru a mai menționat că în această „luptă” a lui Ghimpu cu Dodon, liderul liberalilor a scos o dată sabia, a spus o poezie și cam cu asta s-au terminat acțiunile acestuia.

Dacă Mihai Ghimpu se implica în campania electorală, poate că situația ar fi fost alta, dar Mihai Ghimpu a sperat că, dacă va câștiga Dodon, acesta din urmă îl va ajuta să-și ridice raitingul și să-și câștige poziția pierdută în partid și în rândul alegătorilor. A crezut că luptând unul cu altul își va ridica raitingul, problema lui Ghimpu este însă că Dodon nu vrea să lupte cu el. Ghimpu a scos o dată sabia, a fost și a spus o poezie lui Dodon, la 15 ianuarie și cu asta cam s-au terminat toate acțiunile lui împotriva lui Dodon”, a subliniat Șalaru.

000

Abonează-te

Abonează-te ca să primești pe e-mail cele mai noi știri, interviuri și investigații