Luni, 18 Decembrie 2017 | Login
Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /hermes/bosnaweb20a/b2716/ipg.plusfmmd/contracoruptiei/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264
"Dodon, Moldova nu este țara ta”. Cu acest mesaj l-a întâlnit diaspora din Belgia pe Președintele Republicii Moldova

"Dodon, Moldova nu este țara ta”. Cu acest mesaj l-a întâlnit diaspora din Belgia pe Președintele Republicii Moldova Recomandat

Se pare secretarul genaral al ONU nu a fost singurul care i-a arătat președintelui că nu este binevenit în capitala europeană. Dacă diaspora din Russia l-a întâlnit pe Igor Dodon cu urale, la Bruxelles concetățenii noștri nu au fost atât de prietenoși cu noul președinte.

În poza încărcată de însuși socialist pe facebook, putem observa mesajul “emoționant” cu care a fost întâmpinat de Diasporă. Dodon le-a mulțumit tuturor celor prezenți, chiar dacă  “unii au venit cu alte scopuri”. Sala a fost arhiplină. Președintele Republicii Moldova a răspuns la întrebările Diasporei timp de 2 ore. “Vă promit că voi încerca să am astfel de întrevederi oriunde voi merge în afara ţării “, a mai spus Igor Dodon.

Pe 7 februarie, secretarul general al Alianței Nord Atlantice i-a închis ușa în nas lui Dodon, refuzând să aibă o întrevedere cu el.

000

Abonează-te

Abonează-te ca să primești pe e-mail cele mai noi știri, interviuri și investigații