Duminică, 21 Ianuarie 2018 | Login
Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /hermes/bosnaweb20a/b2716/ipg.plusfmmd/contracoruptiei/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264
Un primar din partidul lui Usatîi a plecat din funcție, pentru că „nu-și poate întreține familia” din salariu

Un primar din partidul lui Usatîi a plecat din funcție, pentru că „nu-și poate întreține familia” din salariu Recomandat

Primarul satului Bucuria din raionul Cahul, Denis Hâjdău, și-a depus mandatul, motivând că salariul nu-i ajunge să-și întrețină familia. Demisia a fost anunțată la ședința Consiliului sătesc din 15 martie.

Primarul le-a spus consilierilor că nu s-a gândit bine atunci când a acceptat să candideze la alegerile locale din iunie 2015, fiind reprezentant al „Partidului Nostru”, condus de Renato Usatîi, și nu a știut „care sunt atribuţiile primarului şi cu ce probleme urmează să se confrunte”, scrie ziuadeazi.md.

„Am doi copii pe care trebuie să-i întreţin. Înainte am avut un salariu de 5 000 de lei, lucram patru zile până la masa, aveam timp liber în care făceam ceva acasă. Acum, nu am destul timp să mă ocup de chestiile personale”, se spune în nota informativă a primarului prin care și-a argumentat demisia.

Un alt motiv ar fi lipsa de susținere și bugetul auster al primăriei din care nu pot fi rezolvate problemele localității.

Precizăm că Denis Hâjdău a fost ales primar al satului Bucuria din turul doi. Acesta a luat 157 de voturi, cu 24 mai multe decât contracandidata sa, democrata Tatiana Nichiforova.

000

Abonează-te

Abonează-te ca să primești pe e-mail cele mai noi știri, interviuri și investigații