Luni, 18 Decembrie 2017 | Login
Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /hermes/bosnaweb20a/b2716/ipg.plusfmmd/contracoruptiei/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264
Usatîi AMENINȚĂ că va publica „MATERIALE” despre Plahotniuc: „E vorba de implicarea sa în grupări criminale internaționale”

Usatîi AMENINȚĂ că va publica „MATERIALE” despre Plahotniuc: „E vorba de implicarea sa în grupări criminale internaționale” Recomandat

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, se arată nemulțumit de faptul că Vlad Plahotniuc ar fi pus la cale poliția să intimideze membrii „Partidului Nostru” și l-a amenințat că va publica materiale compromițătoare despre activitatea sa.

„El crede că poate să ne intimideze, inclusiv cu sportivii săi îmbrăcați în haine de polițiști la protestul din fața Judecătoriei Râșcani. Vreau să-l asigur că am și eu o mapă consistentă. Pot să vă spun că sunt două materiale pe Plahotniuc. E vorba de implicarea sa în grupări criminale internaționale. Eu o să prezint materialele respective și sper că organele din România și Germania se vor expune”, a menționat Usatîi.

Acesta a mai adăugat că această mapă cu materiale le-ar putea duce și la Procuratura Generală, dar nu are încredere în conducerea instituției. 

„Cum să prezint materialele la Procuratură? Am prezentat anterior materiale la adresa lui Vlad Filat, iar Plahotniuc le-a folosit pentru ca să-l șantajeze. El se conduce după principiul că cei care sunt victorioși nu sunt judecați, dar nu va fi așa”, a conchis acesta.

000

Abonează-te

Abonează-te ca să primești pe e-mail cele mai noi știri, interviuri și investigații