Miercuri, 22 Noiembrie 2017 | Login
Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /hermes/bosnaweb20a/b2716/ipg.plusfmmd/contracoruptiei/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264
Mihai Ghimpu, discuții serioase cu conducerea PD-ului. Iată ce i-au promis Lupu, Candu și Plahotniuc (VIDEO)

Mihai Ghimpu, discuții serioase cu conducerea PD-ului. Iată ce i-au promis Lupu, Candu și Plahotniuc (VIDEO) Recomandat

Schimbarea o să fie, iar situația în țară se va îmbunătăți. Cel puțin asta a declarat liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, susținând că promisiunile au fost făcute în cadrul întrevederilor cu conducerea Partidului Democrat. 

”Am avut discuții serioase cu conducrea PD, cu oamenii care au putere de decizie în partid, și am primit asigurarea că reformele vor face schimbările. Încă nu era schimbat Balițchi de la Vamă, rămăsese echipa lor, și deja venitul a început să crească. Hai să comparăm o lună la vamă cu PLDM și alta cu PD. Să vedem cine fură mai mult. Beleaua este adusă de PLDM și Filat și de colegii care au văzut, dar au tăcut. Și PD-ul a tăcut”, a declarat Mihai Ghimpu la emisiunea ”În PROfunzime” de la postul de televiziune Pro TV.

Totodată, liderul PL a mai spus că problemele în alianță au apărut din cauza PLDM, în frunte cu Vlad Filat.

”În șase ani de zile cât am fost împreună, 2009 – 2013, din cauza lui PD sau Plahotniuc noi probleme în alianță, despre reziliere, contrabandă nu am avut. Doar din partea lui Filat. La ședință spuneam așa, dacă noi ne invinuim unii pe alții, atunci trebuie să punem probele pe masă”, a menționat politicianul.

Cu toate acestea, Mihai Ghimpu a declarat că în cazul în care situația din țară nu se va îmbunătăți, partidul pe care îl conduce va trece în opoziție.

”Dacă se vor mima reformele, ne vom juca cum s-a jucat, noi vom pleca”, a conchis Ghimpu. 

000

Abonează-te

Abonează-te ca să primești pe e-mail cele mai noi știri, interviuri și investigații