Luni, 18 Decembrie 2017 | Login
Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /hermes/bosnaweb20a/b2716/ipg.plusfmmd/contracoruptiei/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264
"Ca nişte mafioți adevărați!" Dumitru Crudu, despre protestul lui Dodon, Usatîi și Năstase la Moldova 1

"Ca nişte mafioți adevărați!" Dumitru Crudu, despre protestul lui Dodon, Usatîi și Năstase la Moldova 1 Recomandat

Protestele continuă a treia zi în Capitală. După ce au manifestat în centrul Chișinăului, liderii Partidului Platforma DA, Partidului Socialiştilor şi Partidului Politic Partidul Nostru au pornit în marș spre televiziunea publică. 

Ajunși la fața locului, cei trei lideri au întrerupt emisia postului de televiziune, cerându-i directorului postului național, Mircea Surdu, să organizeze o emisiune în direct cu participarea lor. 

Publicistul Dumitru Crudu a scris un articol în care își expune părerea referitor la aceste acțiuni ale liderilor Partidului Platforma DA, Partidului Socialiştilor şi Partidului Politic Partidul Nostru.

"Dodon, Usatâi și Vasile Năstase și-au adus cu ei mii de susținători pentru a intra în direct la MOLDOVA 1, întrerupând o emisiune despre domnul Ion Ungureanu, unde acesta povestea despre marile adunări naționale din perioada sovietică, în urma cărora Moldova și-a câștigat independența și s-a debarasat de regimul comunist și socialist.

Luându-i cuvântul din gură, criptocomuniștii Dodon și Usatâi, împreună cu Vasile Nastase, au forțat conducerea televiziunii să întrerupă emisiunea despre cel mai mare regizor de teatru din Republica Moldova, pentru a intra în direct.

Comportându-se într-un stil mafiot, banditesc, antidemocratic. Total antidemocratic. Dictatorial și totalitar.

Și de ce?"

000

Abonează-te

Abonează-te ca să primești pe e-mail cele mai noi știri, interviuri și investigații